Skip to main content

Handgespaakt is gespecialiseerd in het custom opbouwen van onder andere race- en MTB wielen. Wij bouwen uw wielen op maat en met de grootste zorgvuldigheid en precisie. U kunt keuzes maken uit een breed assortiment velgen en naven. Wij gebruiken allen de allerbeste spaken en nippels van zowel het Belgische Sapim of het Zwitserse DT Swiss. Hiermee hebben we zoveel positieve ervaring mee opgebouwd dat geen enkel ander merk aan dit niveau kan tippen. U kunt zowel velgen, nippels, naven en spaken kiezen in diverse kleuren. De meeste sticker (decals) op velgen kunnen wij voor u aanpassen qua kleur. Ook zijn wij instaat om custom stickers op uw velg te maken. Dit kan variëren van persoonlijke tekst tot en met bepaalde patronen.

Wielen worden met de hand gevlochten en gebruik makend van zeer geavanceerde apparatuur spaak voor spaak afgesteld op spaakspanning. Alle wielen worden gedurende het bouw proces meerdere malen ontstresst en behouden daardoor te allen tijde hun spaakspanning. Natrekken van spaken is hierdoor niet nodig. Naast race en MTB wielen maken wij ook al vele jaren wielen op maat voor trekking fietsen, fatbikes, 27,5″+ en 29″+ wielen en retro fietsen.

Close Menu

Snel contact

Handgespaakt

Schaesbergerweg 169
6415 AG Heerlen
T: +31 (0)6 10 85 90 87
M:

Ik heb een goed geoutilleerde werkplaats waarin ik wielen bouw. Bel voor een afspraak en kom gerust even binnen. Alleen op afspraak!