Skip to main content

De Dutch Mountain Ride

Een gravel tocht over de 7 summits in het drielandengebied van Zuid-Limburg.
7 toppen, 129 kilometer met 1600 hoogtemeters maken deze tocht een unieke belefenis op je gravelbike met handgespaakte wielen!

De Dutch mountain-ride kun je vinden op de website van DMFF (Dutch Mountain Film Festival).

MTB Routes Parkstad

Je zou het niet verwachten, maar rondom Parkstad liggen een viertal vaste routes. Deze zijn aangelegd en worden onderhouden door MTB Club Discovery. De in totaal 75 kilometer is uitdagend en op sommige stukken behoorlijk technisch uitdagend. Op de Wilhelminaberg is ook het officiële NK parcours uitgepijld. Meer informatie vind je op de routepagina van MTB Club Discovery.

MTB routes Zuid Limburg

In ons mooie heuvelland liggen divers MTB routes die je eventueel aan elkaar kunt plakken. De meeste routes zijn ook goed te doen met een gravel bike, maar bereid je voor op flink wat hoogtemeters! Kijk op de pagina van de VVV voor een overzicht van alle MTB routes.

Wieler tourtochten Zuid Limburg

Voor de wieler liefhebbers is er heel wat moois te beleven in Limburg en de grensstreek. Grimpeur heeft een hele mooie website met heel erg veel informatie over diverse wieler, gravel en MTB tochten.

Close Menu

Snel contact

Handgespaakt

Schaesbergerweg 169
6415 AG Heerlen
T: +31 (0)6 10 85 90 87
M:

Ik heb een goed geoutilleerde werkplaats waarin ik wielen bouw. Bel voor een afspraak en kom gerust even binnen. Alleen op afspraak!