Skip to main content

Onze werkwijze

Wil je een advies of een offerte? Mail ons dan je wensen of vul het offerteformulier in. Je krijgt dan van ons een offerte op maat inclusief een prijs. Ook ben je op afspraak van harte welkom in ons atelier. We hebben hier een grote voorraad velgen en naven en kunnen je alles live laten zien. Hieronder de beschrijving hoe de tabellen werken.

Velgen

Uit de tabel kies je een velg. Je kunt deze velg kiezen op basis van onder andere velghoogte, velgbreedte, gewicht en aantal spaakgaten.
Het gewicht is een vanaf gewicht en gebaseerd op een volledige wielset waarbij de Tune naven en Sapim CX Ray spaken met alu nippels als uitgangspunt zijn gekozen.

Naven

Bij de gewenste velg kiest je een naaf. In de tabel van de naven kunt je alle specificaties per merk en type lezen.

Spaken en spaaknippels

Je kunt kiezen uit diverse soorten spaken. We gebruiken standaard de beste kwaliteit van Sapim. In de tabel opties kun je de verschillende mogelijkheden lezen.
In bijna alle wielen gebruiken we 2 soorten spaken. Dit doen we om de spaakspanning links en rechts gelijker te krijgen waardoor een stabieler en stijver wiel ontstaat. Aluminium nippels gebruiken we tot ongeveer 85 kg rijdersgewicht. Daarboven geven we de voorkeur aan messing.

Opties

Wielen kunnen door ons kant en klaar om te rijden geleverd worden. Banden, velglint, tubeless ready inclusief ventielen en eventueel met cassette, schijfremmen en meer is allemaal mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden tegen scherpe prijzen.

Bestellen

Je kunt een bestelling bij voorkeur via het offerteformulier plaatsen. Op basis van de aangeleverde gegevens sturen wij je een offerte. Indien je akkoord bent met de inhoud vragen we je 50% aan te betalen. De andere helft bij oplevering of voordat we ze versturen. Je krijgt uiteraard een seintje van ons als de wielen klaar zijn.

Close Menu

Snel contact

Handgespaakt

Schaesbergerweg 169
6415 AG Heerlen
T: +31 (0)6 10 85 90 87
M:

Ik heb een goed geoutilleerde werkplaats waarin ik wielen bouw. Bel voor een afspraak en kom gerust even binnen. Alleen op afspraak!