Skip to main content


HNDGSPKT is partner van Classified. Een high tech ontwikkeling waarbij je geen voorderailleur meer nodig hebt. De achternaaf heeft 2 standen die je onder volle belasting kunt gebruiken en die er voor zorgen dat je cassette achter dus een dubbel bereik heeft. Nu al beschikbaar voor de race- of gravelbike, later ook voor de MTB of E-bike (www.classified-cycling.cc)

 

HNDGSPKT is dealer van Rohloff en Son naven. Deze high end naven bouwen we op professionele wijze in volgens de voorschriften van de fabrikant. Zeker bij de Rohloff naaf luistert dit erg nauw. Een onjuist spaakpatroon of niet de juiste spaken kunnen tot grote schade leiden en hoge kosten. Ook voor onderhoud en service kunt u bij HNDGSPKT terecht. Voor trekking wielen werken we veel met de bekende Ryde Andra velgen in verschillende breedtes en ook met de prachtige velgen van RAD15 (www.rad15.bike)

rohloff.de

nabendynamo.de

Son heeft een breed programma naafdynamos’s met een uitstekende reputatie. Ook de Led lampen van Son (Edelux) zijn van top kwaliteit.

Close Menu

Snel contact

Handgespaakt

Schaesbergerweg 169
6415 AG Heerlen
T: +31 (0)6 10 85 90 87
M:

Ik heb een goed geoutilleerde werkplaats waarin ik wielen bouw. Bel voor een afspraak en kom gerust even binnen. Alleen op afspraak!