Skip to main content

Hoe kun je de juiste wielen bestellen?

Weet je al exact wat je wilt, vul dat dan in bij de opmerkingen. Je kunt ook de tabellen op de betreffende pagina’s voor race, gravel en MTB bekijken. Vul het offerte formulier hieronder in. Geef zoveel mogelijk aanvullende informatie in het opmerkingen veld. Op basis van je informatie zal ik per email een passend voorstel doen. Uiteraard kunnen we ook telefonisch contact hebben over de mogelijkheden die er zijn.

Geheel op maat

Handgespaakt bouwt race- en mountainbike wielen naar wens van u als klant.
In overleg en met het nodige advies wordt bepaald wat voor u het meest geschikt is.
Hierbij valt te denken aan wielen voor de wat extremere omstandigheden zoals kasseien ritten, wielen voor personen met een maatje meer, gewoon een paar oer degelijke super betrouwbare wielen voor bijvoorbeeld de winterritten of gewoon omdat kwaliteit en een persoonlijke keuze uw voorkeur hebben.
De wielen worden gebouwd volgens de hoogst mogelijke standaard met zeer professioneel gereedschap.

Verzending / ophalen

U kunt de wielen persoonlijk komen afhalen of we sturen ze naar u op. We versturen de wielen nadat het restant bedrag op de rekening van Handgespaakt is bijgeschreven.
Bij ophalen kan het restbedrag contant ter plaatse worden voldaan of het bedrag is vooraf al overgemaakt.
Verzenden binnen Nederland bedraagt € 15,- België: € 17,50,- en de rest van Europa € 25,-. Wielen zijn in de regel binnen drie weken na ontvangst betaling klaar.
Wielen die worden opgestuurd worden in een speciale wielendoos verpakt en verzekerd verstuurd. Van de verzending krijgt u uiteraard bericht met bijbehorend track en trace nummer. Mocht uw bestelling onverhoopt langer duren door vertraagde levering van onderdelen door onze leveranciers dan nemen wij altijd contact met u op.

Garantie

De wielen worden volledig ontstresst opgeleverd. Dat betekent dat alle spanning die er tijdens het rijden nog uit zou kunnen komen er al uit gehaald is. Naspannen is dan ook niet meer nodig: De wielen blijven recht en de trekkracht in de spaken blijft gelijk. De kans op spaakbreuk is hierdoor dusdanig gereduceerd dat wij hier 5 jaar garantie op durven te geven.
Op alle onderdelen krijgt u de fabrieksgarantie van de door ons gevoerde merken.

Opdracht

Indien u mij de opdracht gunt, stuur ik u een (pro forma) factuur met daarop alle gegevens en de prijs.
Ik vraag u dit te controleren en indien akkoord een aanbetaling te doen van minimaal 50%. Zodra de aanbetaling binnen is, is de opdracht definitief.

Offerte aanvraag

Close Menu

Snel contact

Handgespaakt

Schaesbergerweg 169
6415 AG Heerlen
T: +31 (0)6 10 85 90 87
M:

Ik heb een goed geoutilleerde werkplaats waarin ik wielen bouw. Bel voor een afspraak en kom gerust even binnen. Alleen op afspraak!